UW BADKAMER, ONZE PASSIE

ONS BEDRIJF !

Aquasani is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de totale renovatie van uw badkamer of douche. Hierbij steunen we op een 20 jaar ervaring en gebruiken we uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten uit de sanitaire wereld.

De betrokkenheid en de teamspirit van alle medewerkers is groot. De meewerkende zaakvoerder, Benny Mettepenningen, staat garant voor de tevredenheid van de klant. Hij komt persoonlijk langs en hij neemt ruim de tijd om te luisteren en te adviseren. Wij gaan niet over één nacht ijs, wij werken samen om aan uw wensen te voldoen. Want we vinden het heel belangrijk om met de klant te zoeken naar de juiste sfeer: modern, strak, eigentijds, klassiek, tijdloos, trendy...

Indien gewenst, vernieuwen we uw badkamer van vloer tot plafond. Soms volstaat het zelfs om minder ingrijpende veranderingen te doen om meer comfort en luxe te ervaren. Zo kunnen we bv uw bad vervangen door een douche. Of we plaatsen in een minimum van tijd sanitaire panelen om vocht en schimmelproblemen te verhelpen. Doet er zich een probleem voor, dan lossen we dit snel en vakkundig op.

Kortom, samen met onze ervaren vakmensen geven wij uw badkamer een tweede leven.

Maar ook voor kleine herstellingen of aanpassingen kan u rekenen op een snelle en correcte service !

UW BADKAMER, ONZE PASSIE
UW BADKAMER, ONZE PASSIE
UW BADKAMER, ONZE PASSIE

Hoe kan Aquasani u helpen ?

Contacteer ons